Berichtgeving

Berichtgeving t.a.v. de negatieve geluiden die bij ons binnen komen.

De media (omroep Gelderland) heeft middels diverse kanalen bericht gedaan over de problemen bij de zwemclub DWV.

Als Stichting Overdekt Zwembad Doesburg vinden ook wij dat de zwemclub voor ons een belangrijke partner is, en vinden we het van belang dat binnen onze muren een zwemclub(s) actief is/zijn.

Een zwemclub biedt namelijk de mogelijkheid, nadat het zwemmen is aangeleerd, om er mee verder te gaan als sport/vrijetijdsbesteding (wedstrijdzwemmen, waterpolo en recreatiezwemmen).

Maar stel nu dat, om welke redenen dan ook, zwemclub DWV zich zal opheffen is daarmee ook een eind aan het bestaan van het zwembad ‘Den Helder’ gekomen?

Nee, gelukkig niet! Het is zeker géén wenselijke situatie zoals genoemd maar de inkomsten die nu gegenereerd worden via zwemclub zullen dan deels op een andere wijze binnen gaan komen door andere invulling van de vrij vallende uren. Kortom de zwemlessen, de aquasporten, het baby, peuter & kleuterzwemmen, oudere groepen aqua-fit-plus zullen gegeven blijven worden zoals nu het geval is, en ook de uren voor het banenzwemmen/recreatiefzwemmen zullen blijven.

Binnen kort vieren wij ons 25 jarig bestaan van zwembad ‘Den Helder’ en wij als Stichting Overdekt Zwembad Doesburg streven er naar om dit te gaan verdubbelen.

Namens het bestuur, Alex Walter (manager)