Zwembad weer open op 25 mei.

Maandag 25 mei gaan wij weer open.

Op woensdagavond 6 mei werden wij verrast met het bericht dat zwembaden vanaf 11 mei weer bezoekers mogen ontvangen.

Naar aanleiding hiervan is er op vrijdag 8 mei door partijen in de branche een protocol opgesteld  ‘Verantwoord zwemmen’.

https://water-vrij.nl/wp-content/uploads/2020/05/Protocol-Verantwoord-Zwemmen-versie-1.1-08-05-2020.pdf

In dit protocol leest u waaraan een zwembad moet voldaan om zwemmers toe te laten.

Gezien de werkzaamheden die nog moeten plaats vinden, zoals het vullen en verwarmen van het zwembad, maar ook omdat er onderhoudswerkzaamheden ingepland zijn. Onze verwachting was namelijk dat er pas na 1 juni weer activiteiten zouden mogen plaats vinden.

Wat gaan we doen:

Banen zwemmen, zwemlessen en aqua sporten starten vanaf 25 mei. Voor elk onderdeel wordt een specifiek protocol opgesteld waarin u kunt lezen wat wel en niet mag.

Waar moet u rekening mee houden:

Banenzwemmen: Het wedstrijd bad wordt ingericht zodat er 15 personen tegelijk kunnen komen zwemmen (op 1,5 meter afstand van elkaar zijn er 15 banen over de breedte van het zwembad uitgezet). Vooraf is reservering gewenst om teleurstelling bij de kassa te voorkomen.

Zwemlessen: De lessen worden zo gegeven dat er niet of nauwelijks contact zal plaats vinden tussen de zwemonderwijzer en uw kind. Bij niveau 1 & 2 indien noodzakelijk een helpende hand geboden worden. Voor alle zwem niveaus en zwemles groepen kunnen de tijden gewijzigd zijn wij informeren u hierover.

Aqua sporten: Het aantal is beperkt, vooraf reserveren is noodzakelijk.

Voor alle activiteiten dient het protocol gevolgd te worden dat hieronder voor onze organisatie staat beschreven:

2020-05-25-protoco-zwembad-Den-Helder