Aquafit4you

De Natte Fitnesstuin!

Sinds drie jaar brengen wij het nieuwe concept: ‘Aquafit4you’. Dit is een combinatie van fitness en zwemmen, vandaar dat we het zelf ook wel de Natte Fitnesstuin noemen.  Deze combi is ideaal voor mensen uit alle leeftijdscategorieën. Bij binnenkomst kiezen de klanten zelf wat ze willen gaan doen. Dat loopt uiteen van een lichaamscorrectie of conditietraining, tot gericht werken aan bepaalde spiergroepen. Aan de badrand en in het water staat speciaal hiervoor ontwikkelde fitnessapparatuur. Onder begeleiding van het zwembadpersoneel kunt u zo aan uw gezondheid en vitaliteit werken.

Oefeningen op kaarten

Aquafit4you bestaat uit 15 speciale oefeningen waarmee alle spiergroepen geactiveerd en getraind worden. Ook hierbij maken we weer gebruik van de waterweerstand. De 15 oefeningen zijn volledig uitgewerkt op speciale kaarten met duidelijke foto’s en aan tekening waarop staat aangegeven welke spiergroepen u traint. Daarnaast vindt u op deze kaart een speciaal trainingsschema met de oefening. Met deze informatie kunt u een basis leggen uw eigen trainingsschema op maat!

Op donderdagochtend kunt u aquafit4you combineren met aqua-allerlei. Natuurlijk kunt u ook gewoon lekker gaan zwemmen. Al moet u er dan wel rekening mee houden dat er meer activiteiten in het bad zijn, zoadat er soms wat minder ruimte beschikbaar is.

Bij deze activiteit bepaald u zelf welke oefeningen u wilt gaan doen.

Wanneer:

We bieden deze activiteit op:
woensdagochtend van 10.30 tot 11.45 uur

Bij deze activiteit bepaald u zelf welke oefeningen u wilt gaan doen.