Vrijwilliger

Participatie lijkt wel het toverwoord in onze huidige maatschappij. Vrijwilligers inzetten dat lijkt voor veel gemeentes de oplossing om een zwembad open te houden.

Dit vindt nu plaats bij ons in de buurt in de  openluchtbaden van Steenderen en Laag-Keppel. Dit wordt nu met enkele betaalde medewerker gedaan en de overige medewerkers zijn vrijwilligers.

Is dat bij ons als overdekte accommodatie ook mogelijk?

Om de totale kosten voor de gemeenschap zo laag als mogelijk te houden zou dit een mooi idee zijn.  Maar kan het ook, dat is de vraag en of het lukt is aan u als misschien belangstellende voor het vrijwilligerswerk in een zwembad.

Om een overdekt zwembad als het onze draaiende te kunnen houden hebben wij niet alleen handjes nodig die handig zijn om te klussen maar gezien de wetgeving ook handjes die de competentie hebben om het te mogen doen volgens de wetgeving.

Daarom de vraag; zou u als onze vrijwilliger de benodigde opleidingen willen volgen, of heeft u de benodigde opleiding al, om bij ons ingezet te kunnen worden als zwemonderwijzer, toezichthouder of receptioniste, dan zou ik graag met u in contact willen komen.

Voor het buitenterrein van het zwembad zijn we op zoek naar vrijwilligers die enkele uren in de maand willen besteden aan het groenonderhoud rondom onze accommodatie.

Heeft u hiervoor belangstelling dan nodigt de manager u graag uit om met hem hierover van gedachten te wisselen wat de mogelijkheden zijn.

De werkzaamheden kunnen geheel ingevuld worden op tijden dat u het schikt.

Wat bieden wij u:

  • een gezellig team dat werkzaam is in en om de accommodatie
  • de mogelijkheid om (gratis) te zwemmen
  • deelname aan personeelsactiviteiten.

Belangstelling? Neemt u dan contact op met: A. Walter, manager van het zwembad. tel.:

0313-472022, of via de mail

info@zwembaddoesburg.nl