Zwemclub Steenderen

Zwemvereniging  uit Steenderen komt ook deze winterperiode gebruik van ons zwembad.

Zwemclub Steenderen

Zwemclub Steenderen komt ook deze winterperiode weer graag naar ons mooie binnenbad. De trainingen zijn op zaterdag van 14.30 tot 15.30 uur. Voor de exacte data verwijzen we u naar de site van de zwemclub: https://www.zwembadsteenderen.nl/zwemclub/

Deze trainingen worden gegeven door zweminstructeurs Esmee Evers en Simone Cremers, zij zullen zorgen voor een gevarieerd programma voor alle deelnemers.

Kinderen mogen vanaf het moment dat ze diploma A hebben behaald, lid worden van de zwemclub. De organisatie is in handen van vrijwilligers Daniëlle Lenselink en Jolanda Garsen: “We zwemmen in de zomerperiode één keer in de week in het warme water van het Burg. Kruijffbad in Steenderen, uitgezonderd de zomervakantie.In de winter trainen we 11 zaterdagen in het binnenbad, zo kunnen de leden ook in de winter hun conditie blijven opbouwen, zwemvaardigheden onderhouden en alvast nieuwe vaardigheden aanleren voor eventueel een volgend diploma in de zomer. Maar het is vooral altijd erg gezellig.” Het lidmaatschap is bedraagt 60 euro per jaar, 35 euro voor alleen het winterseizoen.

 Meer informatie: www.zwembadsteenderen.nl/zwemclub of via email naar zwemclubsteenderen@gmail.com

 

 

Kom er gezellig bij.